Basics er ikke bare basics

Det sikre valg. Det vækker ikke den store opsigt, men dét er det klassiske, fleksible og nemme valg, når du skal vælge dagens outfit.

Det er dét, vi kalder basics. Basics hører til i enhver garderobe, fordi du kan bruge det til alle lejligheder. Du kan bruge det som nattøj, lounge wear, casual wear, arbejdstøj og fest.

Basics tøj behøver ikke nødvendigvis at være afdæmpet og diskret. Du kan sammensætte det med alle typer af farver, for at peppe dit outfit op.

For os er basics ikke bare basics. Derfor er en t-shirt ikke bare en t-shirt. Den kan bruges til flere lejligheder og kommer i forskellige materialer, som betyder at du kan få den t-shirt facon du går efter. Tætsiddende eller løs. Kort eller lang. Almindelig eller oversize.

Med NORVIG ønsker vi at inspirere dig til at leve og vælge den simple livsstil. Her bruger du mindre tid og mindre energi på at gruble over dit tøjvalg. Og du kan lynhurtigt tage en beslutning, fordi du med NORVIG aldrig går galt i byen. Fordi basics er klassisk, tidløst, fleksibelt og ligetil.

En gang NORVIG. Altid NORVIG.

Basics for alle

Det skal være muligt at vælge en simpel, klassisk og økonomisk livsstil. Og når det kommer til basics inden for tøj, kan du føle dig i trygge hænder, når du iklæder dig tidløst hverdagstøj fra NORVIG, som aldrig går af mode. Aldrig.